Historien bag investeringen

Insmed er et amerikansk biotek selskab specialiseret i luftvejssygdomme. Det er et selskab der indtil d. 28 september 2018 ikke havde et godkendt lægemiddel. Men det har Insmed idag. Selskab har fået godkendt AriKayce og fremlagde overraskende gode salgstal for deres første salgskvartal nogensinde. Investeringscasen var inden offentliggørelsen af salgstallene contrarian idet analytikerne på baggrund af en “black box” warning ikke havde stor tiltro til efterspørgslen på AriKayce. Men selskabets har allerede 500 patienter der har modtaget en recept og 600 læger der udskriver recepter allerede. Med en samlet omsætning i første kvartal på $9,8M så har AriKayce fået en flyvende start.

Selskabets nære fremtid

Aktien er steget fra $13 til $23 efter annoncering af salgstal, men der er betydeligt potentiale i Insmed  i år. Vi tror AriKayce kan blive en blockbuster, hvilket vil betyde en mangedobling af nuværende markedsværdi på under $2 millarder.

Triggers/Events

Salgstal

Mest afgørende trigger er salgstallene som vi forventer vil være meget stærke hele året igennem.

Udvidelse af patientmålgruppen

AriKayce er forløbigt godkendt i refractory patienter med en estimeret målgruppe på 15.000 patienter i USA. Hvis man kan avancerer i 1st line også vil man 4-6 doble målgruppen

Japan

MAC lunge infektion er usædvanligvis et større markedet i Japan, hvor vi forventer lancering i 2020.

Opkøb

Insmed kan være et potentielt opkøbsemne mens kursen fortsat er under $2 millarder.

Pipeline

INSMED