• Man - Fre : 09:00 - 17:00
  • + 45 3930 6080
  • Kundelogin

September Månedsrapport

Månedsrapport September 2019

Afkastet for fonden var fladt og september sluttede med en kurs på 111,89. Markedet er fortsat præget af risk-off. 75% investeret. 2 opkøb af fondens selskaber lover godt.

September bød på 2 overtagelsesbud på vores selskaber.  

Vi skrev i forrige månedsrapport, at vi forventede, at 2-3 af fondens selskaber var opkøbt i løbet af 18 måneder. Så lang tid skulle der ikke går, for allerede tidligt i september blev Fibrocell opkøbt til en præmie på 50%, og i begyndelsen af oktober blev et andet af vores selskaber Progenics forsøgt overtaget af Lantheus Holding med en præmie på 21,5% ift. dagskursen og 35% over vores købskurs.

Det kan være startskuddet på flere overtagelser i en periode, hvor selskaberne bliver meget lavt prissat af markedet, og hvor konsolidering stadig er på dagsordenen for både små og store selskaber.

ESMO

ESMO – det europæiske svar på ASCO kræft-kongres – blev afholdt i Barcelona denne måned. ESMO bød ikke på de store banebrydende nye resultater, men bekræftede potentialet i blandt andet PARP inhibitorer i ovarian og prostata-kræft. Det er et område, vi har investeret i.

Vi fortsatte i løbet af måneden vores strategi med selektive opkøb af de bedste af selskaberne. Sammenfattende har vi nedenfor vist, hvordan vores købmandskab på indkøbssiden er fordelt på nogle udvalgte nøgletal. 4 af vores porteføljeselskaber bliver handlet under deres kassebeholdning. I gennemsnit har vores 21 late stage og kommercielle selskaber en værdiansættelse på 2,6x deres kassebeholdning. De 11 kommercielle selskaber har en gennemsnitlig kvartalsmæssig vækst på 56% og er købt ind i fonden til 15x deres nuværende salg.

Det er i historisk perspektiv attraktive multiple. Når man kombinerer de nøgletal med kvalitetsstemplingen fra FDA, er vi meget tilfredse med porteføljen. Over den næste måned vil de kommercielle selskaber aflægge salgstal, hvor 2 af vores selskaber står midt i deres kommercielle gennembrud.

Præsentationer af fonden 8. og 17. oktober

Vi afholder 2 præsentationer i oktober måned på Restaurant Address, begge dage kl 17, for professionelle og semi-professionelle investorer. Du kan tilmelde dig her:

8. oktober

17. oktober

 

Præsentation af Advice Capital Breakthrough Biotech A/S på Restaurant Address 18. og 27. juni

Fonden kort fortalt

Ønsker du at investere i Breakthrough Biotech A/S?

Assets under management
15,5 M

Afkast før omkostninger (ÅTD)
-5,9%

Fordeling

Kontant

Aktier

Udviklingsstadie

Late Stage Biotek selskaber

Kommercielle Biotek selskaber

Big Biopharma

Sygdomsområde

Cancer

Sjældne Sygdomme

Infektionssygdomme

Andre sygdomme

Kontakt os om investering i fonden (minimum DKK 750.000)

September Månedsrapport